Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Πότε ? Mου λες?

 



Καλή βδομάδα σήμερα Δευτέρα και ο μήνας έχει κιόλας 15! Την Τετάρτη να έρθετε στο θέατρο και την Κυριακή έχουμε την μεγάλη παράσταση του Χορευτικού Καρύστου. 150 χορευτές όλων των ηλικιών με ορχήστρα και ότι χρειάζεται για να περάσετε καταπληκτικά καμαρώνοντας παιδιά, εγγόνια, φίλους, και εν τέλει, μόνο τον χορό.

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όμως, ε? Πόσο συχνά το λέμε και ποτέ δεν λείπει αυτή η έκπληξη του πόσο πολύ δεν μπορούμε να συλλάβουμε ακριβώς την έννοια του χρόνου που κυλά.

Από την άλλη, ένα εσωτερικό ρολόι μετρά μόνο του και σε ενημερώνει αλλά πάντα για τους άλλους.

Δηλαδή, οι άνθρωποι αισθάνονται μέσα τους νέοι, τουλάχιστον όσο είναι υγιείς, και δεν καταλαβαίνουν την ηλικία τους με τον ίδιο τρόπο που τον αντιλαμβάνονται οι άλλοι για κείνους.

Από την ερώτηση για παράδειγμα "Τι δουλειά θα κάνεις?" σε ένα νέο, περνάμε εύκολα στο "Τι δουλειά κάνεις?" 

Μεγαλώνοντας πάλι ακόμα περισσότερο πάμε στο "Ακόμα δουλεύεις?" για να φτάσουμε στο " Καλά, ακόμα ζούσε?" 

Είμαστε σκληροί με τους άλλους  όσο και να νομίζουμε ότι είμαστε τόσο καλοπροαίρετοι όσο με τον εαυτό μας ,και αν μας έλεγε κάποιος αυτά που σκεφτόμαστε για τους άλλους, θα μας πείραζε πολύ.


Και επειδή δεν πρέπει να μένουμε μόνο στο παρελθόν ακούμε το ZAF έναν νέο τραγουδιστή που έχει κατακτήσει τις καρδιές της νεολαίας και νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη καριέρα μπροστά του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...