Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

" Ο Μικρός Πρίγκηπας" προσγειώθηκε στην Κάρυστο.

 Στο υπαίθριο θέατρο Καρύστου χαρήκαμε μια εξαιρετική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα σε αυτή την ζωή, είναι να ενωθούν δυο χέρια και να χτυπήσουν παλαμάκια δυνατά και αυθόρμητα για να εκφράσουν μέσα από το χειροκρότημα την συγκίνηση, την χαρά, την επιβράβευση και όλα τα όμορφα συναισθήματα που αισθάνεται ένας θεατής. 

Για αυτό λέει και το τραγούδι , "Αν μας αντέξει η σκηνή, θα φανεί στο χειροκρότημα". Εύχομαι πολλά ακόμα έτσι πηγαία και αυθόρμητα χειροκροτήματα σε όλους τους συντελεστές!


Έπαιξαν οι : Κέϊντι Σαχόλι, Γεωργία Γεωργίου, Γεωργία Γιατσιάτσιου, Σοφία Γκιβίση, Μαρία Πολυμέρου, Μαρία Κόλλια, Παντελής Εμμανουήλ, Αθηνά Ξενούλη

Οι καταρτιζόμενοι του Β εξαμήνου του  τμήματος Υποκριτικής τέχνης της ΣΑΕΚ Καρύστου στα πλαίσια του μαθήματος Υποκριτική- Εργαστήριο παρουσίασαν τον "Μικρό Πρίγκιπα" του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ σε διασκευή του  Δημήτρη Αδάμη ο οποίος αποτελεί  σημείο αναφοράς για το  παιδικό  θέατρο. 















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόκειται για το αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων, μια ιστορία γεμάτη φαντασία,ένα μοναδικό ταξίδι στην αθωότητα. Ένα έργο γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και χαρούμενη διάθεση. Ένας ύμνος στη ζωή, στην αγάπη και τη φιλία. Ένα έργο γεμάτο σύμβολα κι ένα μάθημα ζωής και  ανθρωπιάς. Οι φίλοι είναι μοναδικοί στον κόσμο, όπως μοναδικό είναι και οτιδήποτε με το οποίο δημιουργούμε δεσμούς. Μοναδικά πράγματα στον κόσμο είναι αυτά που έχουν για μας σημασία. Ακόμα και ανάμεσα σε άλλα όμοια, εμείς μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε χρησιμοποιώντας την καρδιά μας. Η παράσταση, με σύγχρονα αλλά και παραμυθένια στοιχεία, θα μαγνητίσει τα βλέμματα των παιδιών και θα μεταφέρει ατόφια τα μηνύματα του έργου. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...