Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ο σκοπός και τα μέσα της σελίδας.


 

Σήμερα 28/7/2020 ανέβασα πολλές αναρτήσεις και videos που αφορούν την περιοχή της Νότιας Καρυστίας.

Μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει αρκετά από το αρχείο της ομάδας στο facebook ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ της κ.Μαρίας Ανδρέλλου σε κείμενα δικά της, της κ.Μαρίας Βουλή και Χάρη Θέμελη. Επίσης κείμενα που αφορούν την αρχαία ιστορία μας και όχι μόνο του κ.Τάκη Ματζούρη. Από το blog Disaki.blogspot.com του κ.Δήμου Φωτάκη, εξαιρετικά άρθρα και φωτογραφίες για κτίσματα και τόπους.

Ο σκοπός είναι να υπάρχουν συγκεντρωμένα σε ένα μέρος τα γραπτά που ανεβάζουν στο ίντερνετ όσοι γράφουν είτε ιστορικά στοιχεία, είτε χρονογραφήματα, είτε φωτογραφίες που αφορούν την περιοχή της Νότιας Καρυστίας. 

Είναι πραγματικά κρίμα μικρά διαμάντια που γράφονται με μεράκι και κόπο να μην έχουν τον δικό τους χώρο που θα γίνει ας πούμε, σαν ένα μπουκάλι ιστορίας που το πετάμε στην θάλασσα για να το βρει κάποιος σε μια μελλοντική ακτή.

Όχι μόνο για αυτόν τον λόγο, αλλά και για να δούμε και εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας καλύτερα και να υφάνουμε ένα πανί  που μπορεί να μας σκεπάζει όλους.

Αυτά που υπάρχουν σκόρπια είναι τα χρονογραφήματα και θα ήθελα παρακαλώ πάρα πολύ να τα στέλνετε, είτε στο μέιλ είτε στο messenger .Aν θέλετε, στείλτε και μια φωτογραφία της επιλογής σας για να συνοδεύει τα κείμενα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...